Nytt badrum?
Vi fixar det!

Nytt badrum?
Vi fixar det!

Låt oss renovera ditt badrum i Åtvidaberg

Börjar du tröttna på det gamla badrummet och drömmer om ett nytt och modernt badrum? Är golvet och väggarna slitna? Är toaletten skadad och har duschen sett sina bästa dagar? Då är det dags att planera för en grundlig badrumsrenovering. Det finns oändliga varianter på hur man kan skapa sig sitt drömbadrum. Inget badrum är nämligen det andra likt. Det är endast fantasin som sätter gränsen. Låt dig inspireras av olika lösningar och ta russinen ur kakan för att skapa ditt ultimata badrum.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en besiktning av badrummet där vi gemensamt kan diskutera lämpliga åtgärder utifrån badrummets förutsättningar och dina önskemål.

Sök inspiration

Det är viktigt att du noga tänker igenom vilka behov och krav du har på ditt framtida badrum. Bläddra i inredningstidningar för att få inspiration till ditt badrum. Behöver du göra en totalrenovering och byta ut kakel, klinker, toalett, handfat, dusch eller bad? Eller räcker det att byta ut delar av badrummet?

Kanske drömmer du om ett vackert designbadkar eller en modern duschkabin? Och vad ska ersätta den gamla våtrumstapeten eller det slitna kaklet? Numera finns det ett enormt utbud av badrumsporslin, dusch- och badlösningar.

Självklart kostar en badrumsrenovering en del pengar, men tänk på att det är en investering med ett nyrenoverat badrum. Vid eventuell försäljning kan det ge ett betydligt högre slutpris. Tänk även på att du som privatperson kan använda ROT-avdraget vid badrumsrenoveringen.

badrumsrenovering Åtvidaberg

Hur går en renovering till?

Det första man måste göra att säkerställa om det finns några fuktskador i badrummet. När det upptäcks vatten- och fuktskador måste detta givetvis åtgärdas noggrant innan renoveringen kan påbörjas. Detta för att det inte ska tränga in fukt i det nyrenoverade badrummet, vilket innebär att allt behöver rivas upp efter några år och göras om från grunden.

Förarbetet är avgörande för slutresultatet och för att slippa fuktskador. När man renoverar ett badrum måste man ta bort det gamla ytskiktet på golv och väggar. Sedan gäller det att få alla ytor jämna och raka med hjälp av slipning och spackling. När detta är klart sätter man dit nytt kakel och klinker.

Gedigen kunskap och erfarenhet

För att lyckas med en totalrenovering av badrummet måste den göras av erfarna hantverkare med lång erfarenhet. Våra hantverkare har god utbildning och alla de rätta behörigheterna för att renoveringen ska bli godkänd av försäkringsbolagen.

För oss är det viktigt att du som kund känner fullt förtroende för oss som hantverkare. Därför är det viktigt för oss med en kontinuerlig dialog för din trygghets skull. Vi svarar gärna på frågor under projektets gång.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med badrumsrenoveringen.

När du behöver hjälp med badrumsrenovering i Åtvidaberg