Nytt badrum?
Vi fixar det!

Nytt badrum?
Vi fixar det!

Låt oss renovera ditt badrum i Motala

Är du trött på ditt gamla badrum och vill renovera det och få det där drömbadrummet? Vi är ett byggföretag i Motala som kan hjälpa dig med just det!

Låt oss skapa ett helt nytt och modernt badrum precis enligt dina drömmar och behov. Vi har kunskapen och erfarenheten att genomföra en renovering enligt gällande regler och riktlinjer. Självklart har vi våtrumsbehörighet och korrekt utbilidning.

Kontakta oss via formuläret så bokar vi in en besiktning och ser hur vi kan hjälpa dig!

Alltid med kunden i fokus

Vi är mycket noga med en bra kontakt med dig som kund, eftersom det är en förutsättning för ett lyckat resultat. Det är ditt badrum och bara du vet hur du vill ha det och det är dina förväntningar som är grunden till vårt arbete.

När vi gör en badrumsrenovering är det mycket viktigt med att rätt kunskaper och kvalitet men även med kreativitet eftersom alla badrumsrenoveringar ser olika ut. Man måste vara noga med förarbetet och alla detaljer. Det är ofta detaljerna som avgör för helhetsintrycket.

badrumsrenovering Motala

Badrumsrenovering för alla

Vi utför arbeten åt både privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Motala. Efter att du har tagit en första kontakt med oss gör vi ett hembesök och besiktning för att sedan diskutera fram en passande lösning för ditt badrum.

Det kan vara värt att tänka på att en badrumsrenovering inte bara innebär att man får ett modernt och snyggt badrum, det är även en god investering. Ett fräscht badrum höjer värdet på bostaden och är något som är mycket effektivt på bostadsvisningen och i budgivningen. Kostnaden för renoveringen betalar sig snabbt vid en försäljning.

ROT-avdrag

För privatpersoner kan vi hjälpa till med all administration som rör ROT-avdraget. Då dras det bort 30 procent på vår arbetskostnad direkt på fakturan och du som kund behöver inte göra någonting! Det enda som behövs är att du är över 18 år och skriven i Sverige. Man kan maximalt dra av 50 000 kronor per person och år.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en badrumsrenovering. Vi hör av oss så fort som möjligt med information och ett prisförslag.

Badrumsrenovering i Motala